RSS

sâmbătă, 6 martie 2010

Farfalle cu piept de pui marinat si prajit in iaurt




Avem nevoie de

1 piept de pui
400 g iaurt
2,3 catei usturoi
o jumatate de ceapa mica
50 g unt
100 g cascaval
300 g paste farfalle(fundite)
2,3 linguri ulei de masline pentru prajit
sare, piper, oregano, rozmarin, patrunjel verde

Se toaca ceapa marunt, se piseaza si usturoiul si se pun peste iaurt impreuna cu sare, piper, oregano si rozmarin(dupa gust)



Se portioneaza pieptulde pui in 4 bucati si se pune in sosul de iaurt, acoperit bine.
Se lasa la marinat 2,3 ore.




Se scot bucatile de piept si se prajesc la foc mic in uleiul incins(lasand cat mai mult sos pe carne).
Cand s-a rumenit carmea se stine cu 2,3 linguri de apa si se mai lasa putin.
Puteti adauga si cateva linguri din sosul in care ati marinat pieptul, iese mai bun.




Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj
Se scurg bine se toarna peste ele untul topit, piper, daca doriti si rozmarin.
Se aseaza pieptul de pui peste paste si cat este fierbinte se presara cascaval, patrunjel si sosul rezultat din prajirea carnii.

POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu