RSS
Biomania.ro

sâmbătă, 6 martie 2010

Negresa de post cu mere

Avem nevoie de :

- 10 mere potrivite
- 150 ml. ulei
- 2 cani zahar
- 3 cani faina
- 2 linguri cacao
- 100 gr. nuca
- 1 lingura bicarbonat

Se rad merele pe razatoarea mare, apoi se adauga pe rand uleiul, zaharul, cacaua, faina si la urma bicarbonatul stins in otet sau zeama de lamaie. In compozitie se pot pune arome dupa gust: rom, vanilie, scortisoara, coaja de lamaie sau portocala.
Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Va intrebati unde sunt nucile ?
Se sfarama si se pun pe deasupra inainte de a baga tava la cuptor.
Se coace la foc potrivit cam o ora.

Mi se pare o prajitura foarte buna, atat de buna incat o poti transforma usor intr-un tort de post(pt. cine vrea).
Eu pun peste prajitura dulceata de nectarine si frisca hulala

POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu