Avem nevoie de :
500 g. carne pasare
2-3 cepe
3 ardei(eu am pus kapia rosu)
3 rosii
3 linguri cu bulion
ulei, delikat, sare, piper, cimbru, dafin
pentru galuste
2 oua
o lingurita unt(margarina)
5-6 linguri faina(in functie de cat sunt ouale de mari)
un varf lingurita praf de copt
sare
Carnea se portioneaza si se fierbe putin.
Se taie legumele marunt si se calesc in ulei timp de 5 minute
Se adauga putina supa de la carne, se adauga si carnea, bulionul, condimentele si se pune supa cat sa treaca peste carne
Se fiebe la foc mic 2 ore cu grija sa nu se lipeasca sau se da la cuptor ca sa stati fara griji :)
Cand e aproape gata se prepara galuscutele : se bat albusurile cu sare, se adauga galbenusurile,praful de copt, lingurita cu unt moale si la urma faina. Se obtine o pasta mai groasa din care se iau cu lingura pe jumate plina galuste ce se fierb in apa cu sare
Se adauga galustile in papricas si se mai fierb 5 minute, dar se pot servi si ca atare langa papricas
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu