RSS
Biomania.ro

sâmbătă, 6 martie 2010

Papricas de pui



Avem nevoie de :

500 g. carne pasare
2-3 cepe
3 ardei(eu am pus kapia rosu)
3 rosii
3 linguri cu bulion
ulei, delikat, sare, piper, cimbru, dafin

pentru galuste

2 oua
o lingurita unt(margarina)
5-6 linguri faina(in functie de cat sunt ouale de mari)
un varf lingurita praf de copt
sare

Carnea se portioneaza si se fierbe putin.
Se taie legumele marunt si se calesc in ulei timp de 5 minute



Se adauga putina supa de la carne, se adauga si carnea, bulionul, condimentele si se pune supa cat sa treaca peste carne



Se fiebe la foc mic 2 ore cu grija sa nu se lipeasca sau se da la cuptor ca sa stati fara griji :)

Cand e aproape gata se prepara galuscutele : se bat albusurile cu sare, se adauga galbenusurile,praful de copt, lingurita cu unt moale si la urma faina. Se obtine o pasta mai groasa din care se iau cu lingura pe jumate plina galuste ce se fierb in apa cu sare

Se adauga galustile in papricas si se mai fierb 5 minute, dar se pot servi si ca atare langa papricas



POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu