RSS

sâmbătă, 6 martie 2010

Trigoane cu urda si ficatei de pasare




Pentru 8 trigoane avem nevoie de :

350 gr urda
500 gr ficatei de pasare
5 oua
marar, sare, piper

Aluatul il facem din 200 gr de faina, jumatate de cescuta cu apa, jumatate de cescuta cu ulei si 25 gr drojdie. Il lasam sa creasca.

Prajim ficateii, ii lasam la racit
Sfarmitam si urda si adaugam si ficateii tocati marunt, 4 oua si condimentele.

In umplutura se poate rade si putin cascaval, vor iesi mai gustoase



Din aluat se taie patrate cu latura de circa 15 cm, se pune umplutura si se pliaza in forma de triunghi.





Se mai lasa un pic la crescut, apoi se baga la cuptor in tava cu hartie de copt si se lasa cam 50 de minute. Dupa ce au trecut vreo 40 de minute se ung cu 1 ou si se continua coacerea.

Se servesc calde de preferinta cu muuult ketch up

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu